google-site-verification=3IHOeL_CVRGjReENetwxWuRyeYClEAKc2rfH42cTh6g
Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Suk Jai Thai Massage

 

Alphen aan den Rijn

Nuad Thai massage: Unesco erfgoed.

Whatsapp 0613230377

​Wij zijn gesloten van 20 april - 15 mei ivm vakantie en opleiding. 

Traditionele DUO Thaise massage - €90 (60 min)

Wij hebben een bijzondere ruimte ingericht als antwoord op de vraag of wij ook met twee masseuses twee personen tegelijkertijd kunnen masseren. Twee masseusses die samen tegelijkertijd maar met aandacht voor ieder afzonderlijk een perfecte massage kunnen uitvoeren. In dezelfde prettige atmosfeer die u van ons gewend bent. Lawan zorgt voor de aanwezigheid van een deskundige collega. Reserveer tijdig bij Lawan via Whatsapp 0613230377.


De Traditionele Thaise Massage is een van 's wereld oudste geneesmethoden. Thaise massages verhelpen zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop. Bovendien kunnen klachten als chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stress, stijve spieren en gewrichten met een Thaise massage verholpen worden. De traditionele Thaise massage is bedoeld om het lichaam te harmoniseren en blokkades weg te werken. Reserveer nu een Thaise massage online. 

Reserveer een duo massage via 0613230377